Individuel Terapi

I individuel terapi arbejder du alene sammen med mig. Terapien er, på mange måder, en almindelig samtale mellem os, hvor det er dig og dit liv, der er omdrejningspunktet i samtalen.

Det er dig, der bringer de emner op i terapien, som har betydning for dig, og som du ønsker, vi sammen skal undersøge.

Vi vil gennem samtalerne undersøge, hvad der er årsag til og baggrund for din livssituation og de udfordringer og problematikker, der fylder for dig.

Når vi tager os af de følelser, vi mærker, formindskes den følelsesmæssige smerte. Følelsesmæssig smerte kan sammenlignes med fysisk smerte, og begge dele fortæller os, at der er noget, vi har brug for at tage hånd om. Den følelsesmæssige smerte kan også vise sig som fysiske smerter. Det kan f.eks. være mave-tarm problemer, ondt i ryg, led, hovedpine, udslæt mv.

Jeg vil i samtalerne støtte dig i at lære dig selv bedre at kende, identificere og ændre på de mønstre, der forhindrer dig i at komme videre og udvikle dig derhen, hvor du ønsker det.

Der kan være mange grunde til at søge terapi. Måske føler du dig usikker, trist eller mærker et manglende eller lavt selvværd. Det kan også være, at du oplever eller har relationer, der fylder og påvirker din livsglæde.

Det kan også være, at du har et ønske om at passe bedre på dig selv, ikke gå på kompromis med dig selv og stå stærkere i dig selv.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med følgende temaer:

Stress & angst

Livskriser

Ufrivillig barnløshed

Adoption

Tilknytningsproblematikker

Sorg og tab

Svære og komplicerede relationer (f.eks. partner, børn, forældre mv.)

Depression og tristhed

Følelsen af at være gået i stå

Selvværdsproblematikker

Længerevarende og livstruende sygdom

Personlig udvikling og livsmønstre

At tale sammen - og assertiv kommunikation

Følelsen af utilstrækkelighed, ensomhed og forladthed

Uhensigtsmæssigt alkohol- og stofforbrug

Grænsesætning

Jalousi

Parforhold

Utroskab

Have a question?

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere