Parterapi

I parterapi vil du og din partner arbejde sammen med mig om de problemstillinger og udfordringer I har i jeres samliv.

Det er forskelligt hvad baggrunden for at søge parterapi er. For en del af dem, der søger parterapi handler det om manglende eller misforstået kommunikation, der udvikler sig til konflikter og øget afstand mellem parret.

Andre søger bl.a. parterapi grundet utroskab, følelsen af at være gledet fra hinanden i en travl hverdag, manglende gnist, lyst og lidenskab til sin partner eller ønsket om at skabe en større forståelse for hinanden.

Mange par søger parterapi for at pleje deres forhold, som en forebyggelse af større konflikter og kriser, og de dermed oplevere at blive stærkere i deres relation.

En afgørende faktor for om parterapi vil virke for, er ikke kun eller om I stadig mærker følelser for hinanden. Det er meget vigtigt og afgørende, at I er villige til at arbejde med Jer selv og dermed for jeres parforhold og relation.

Min metodiske tilgang i mit parterapeutiske arbejde er bl.a. udfra Emotionsfokuseret terapi (EFT)

Formålet i Emotionsfokuseret parterapi (EFT) er at styrke jeres relation til og med hinanden. Det vil sige et mere kærligt og trygt parforhold. Derudover vil vi arbejde med at ændre de negative mønstre, der skaber udfordringer, konflikter og distance imellem jer, og dermed er ødelæggende for parforholdet. Målet er, sammen med jer, at skabe en tryg relation imellem jer, hvor I bliver i stand til, at kommunikere med hinanden, forstå hinanden og rumme de forskelligheder i har.

Jeg kan bl.a. hjælpe jer med følgende teamer:

Oplevelsen af jeres forhold er gået i stå eller i sidder fast

Ønsket om udvikling og større indsigt i jeres parforhold

Kriser som f.eks. utroskab, tomhed, tvivl og uro

Forebygge i glider fra hinanden

Uhensigtsmæssige mønstre i jeres forhold.

Skilsmisse - hvordan kommer vi videre når beslutningen er taget

Bedret kommunikation og forståelse for hinanden og vores behov

Sammenbragt familie

Mænds - og kvinders forskellige måder at håndtere sorg og kriser på

Når i er ramt af sygdom

Barnløshed - når det bliver svært at passe på hinanden

Jalousi

Manglende gnist

Have a question?

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere