Tanja Wurcel

Nærværende samtaler der giver indsigt, udvikling og forandring
Tanja Wurcel - psykoterapi i Aarhus og Viborg
Par - og Psykoterapeut MPF & Supervisor

Tanja Wurcel

Jeg er født i 1979 i Viborg, hvor jeg stadig er bosiddende. Jeg er mor til en dreng, som vi adopterede fra Sydkorea i 2009.

Forud for ham var vi igennem et længerevarende fertilitetsforløb, hvor vi undervejs i forløbet valgte behandlingen fra og søgte adoptionsvejen.

Det har altid været nærliggende for mig at skulle arbejde med mennesker.  Jeg har en generel interesse og nysgerrighed på mennesker, menneskers ageren, måder at være i verden på og forskelligheder.

Det er derudover en kæmpe gave at se, hvor meget mennesker kan vokse og udvikle sig af at blive mødt, hørt og set for dem de er.

Min erfaring

Jeg blev uddannet pædagog i 2004, har siden 2005 arbejdet med mennesker. Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor rusmiddelbehandlingen og i at arbejde med socialt udsatte og mennesker med psykiatriske lidelser.

Jeg har stor og bred viden om menneskelige reaktioner og relationer.

Jeg har stor erfaring med individuel, parterapi, supervision, gruppeterapi og behandling.

Det er vigtigt for mig at skabe et fortroligt og trygt rum, hvor du kan være med det, der fylder, og hvor det handler om dig uden holdninger og fordomme.

Jeg vil som terapeut være din rejsefælle igennem det kendte og ukendte land, der dukker op i terapien.

Min faglige tilgang, metoder og teoretiske grundlag er funderet i den oplevelsesorienterede og eksistentielle psykoterapi, emotionsfokuserede (EFT) samt kognitiv adfærdsterapi. For dig betyder det, at jeg besidder og trækker på et bredt fagligt og teoretisk fundament og dermed møder dig i, det du har brug for.

Her kan du se lidt om hvem jeg er og hvad jeg bl.a. kan hjælpe med

Have a question?

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere