Supervision

Jeg tilbyder sags – og fagpersonlig supervision både individuel og i gruppe.

 

Supervision er brugbart og ofte nødvendigt i det professionelle arbejde med mennesker. Den kan bl.a. medvirke til, at den enkelte medarbejder og personalegruppe får en øget bevidsthed om deres faglige praksis og ageren. Igennem  supervisionen videreudvikle faglige og personlige kompetencer.

 

Supervision har mange vigtige formål. For mig er nogle af de vigtigste formål i supervisionen når vi som medarbejdere bliver bevidste om, hvordan vores personlige handlemåder, reaktionsmønstre og tænkemåder har af betydning for os selv, vores kollegaer og i det professionelle arbejde, vi udfører. En anden vigtig egenskab supervision har er, hvordan nye perspektiver, mere energi, øget reflektion og andre handlemuligheder får plads, og skaber en øget arbejdsglæde og trivsel.

 

Det er vigtigt for mig, at den enkelte medarbejder og personalegruppe føler sig tryg i supervisionen, og at der er rum og plads til at belyse og se den aktuelle problemstilling fra nye vinkler.

Det er vigtigt for mig, at der i supervisionen skabes et omsorgsfuldt og ikke-dømmende læringsrum for den enkelte medarbejder.

 

Jeg har erfaring med at supervisere følgende faggrupper:

Pædagoger

Sygeplejesker

Social - og sundhedsassistenter

Fysioterapeuter

Ergoterapeuter

Lærer

Socialrådgivere

Psykoterapeuter

Have a question?

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere